BEZORGING BINNEN 1-3 WERKDAGEN - GRATIS VERZENDING VANAF €100 (NL) - 14 DAGEN RETOUR POLICY

   

Tai

TAI: 'pasvorm is in mijn ogen alles'

Brands

HUF, Dickies, Carhartt WIP, Mizuno

Naam: Tai Chung
Leeftijd: 25
Je doet je ding als: Fotograaf

Vertel eens over je outfit

Mijn outfit bestaat uit een een hoodie van carhartt wip, dit heb ik ge-layerd met een jasje van HUF. Daarbij draag ik nog een baggy broek van dickies en om het af te maken een paar Mizuno’s.

Wat vind je belangrijk aan kleding?

Wat voor mij belangrijk is de pasvorm. De pasvorm is in mijn ogen alles. Iedereen heeft een ander soort postuur en daar zal vaak kleding bij moeten passen. Maar ik denk dat baggy kleding op ieder wel een plekje kan hebben. Daar naast vind ik sneakers ook heel belangrijk. Misschien wel het belangrijkste. De sneakers zullen je outfit maken of kraken. De sneakers zullen de kers op je outfit zijn.

Volg je trends? Zo ja, welke?

Ik volg een paar artiesten die ik gaaf vind. Zoals Travis Scott, Kanye West, Tyler The Creator en A$AP Rocky, Nigo en many more. Mijn kleding inspo zal dan ook van bovenstaande artiesten zijn. Maar ik trek ook gewoon aan wat ik mooi zal vinden en waar ik me goed in voel.

Welke stijl waardeer je?

De kleding die ze dragen in Korea vind ik vaak heel gaaf. Vooral de oversized pantalons en de langere jassen.

Wat is ie favourite SS23 collectie?

Carhartt WIP

*Mizuno Contender sneakers in het groen zijn helaas uitverkocht.