BEZORGING BINNEN 1-3 WERKDAGEN - GRATIS VERZENDING VANAF €150 (NL en BE) - 14 DAGEN RETOUR POLICY

   

Ewout

EWOUT: ''Ik wil mezelf niet limiteren tot een stijl of een categorie wat voor mij gaat bepalen wat ik wel of niet kan dragen.''

Brands

Jacker, Carhartt WIP, Vans, New balance

Naam: Ewout 
Leeftijd: 18
Je doet je ding als: Verkoopmedewerker

Vertel eens over je outfit

De fit is fully Jacker! Nouja…bijna helemaal dan. Ik draag een motorcross jersey én een zwarte, korte, baggy broek van dit Franse merk, wat trouwens een  nieuw merk bij ons in de winkel is. Ik vind het nice dat de items die ik heb uitgekozen lekker uitgesproken zijn. Van mij mag het, zoals bij de jersey, lekker druk zijn met veel kleuren. Bij de broek staat het logo er bijvoorbeeld ook super vaak op. Designer brands doen het altijd al zo. Dan vind ik het juist grappig dat een merk als dit het ook doet. Je outfit mag van mij best “schreeuwen”. Ik hou er wel van om op te vallen. Wat bij deze outfit niet opvalt, want je ziet hem niet… maar hij is er wel! Is dat ik onder de jersey een wit Carhartt american script shirt draag. Ik vind het materiaal van het shirt super chill en daarom vind ik dit een perfect shirt om eronder te dragen. Aan me voeten heb ik de zwart-witte Vans Knu Skool met witte sokken van New Balance . Die chunky schoenen vind ik gewoon super vet en ik hou ervan om me sokken lekker hoog op te trekken! Ik vind het altijd leuk om me outfit af te maken met accessoires zoals een petje, of in dit geval dat snelle brilletje wat ik op me neus heb.

Wat vind je belangrijk aan kleding?

Als het gaat om kleding dan luister ik altijd naar mijn gevoel. Ik kan iets mooi vinden maar ik zeg altijd, “Ik moet het voelen.” Als ik het niet voel dan draag ik het niet. Kleding laat dus eigenlijk zien hoe ik me voel. Ik wil mezelf niet limiteren tot een stijl of een categorie wat voor mij gaat bepalen wat ik wel of niet kan dragen. De ene dag draag ik een Lacoste polootje, de volgde dag een oversized shirt van een of andere rapper en de dag daarna een bloemetjes blouse. Ik sta open om nieuwe dingen te proberen, maar wat ik dan jammer vind is dat je op een gemiddelde mannen afdeling vaak kan kiezen tussen zwart, grijs of donkerblauw. Ik zei al dat een outfit best mag “schreeuwen”. Het laat zien wie je bent en dàt je er bent. En kleding is niet voor iedereen even belangrijk natuurlijk. Maar als je het leuk vind dan moet je vooral niet bang zijn om iets nieuws te proberen en niet denken aan wat andere mensen gaan zeggen.

Volg je trends? Zo ja, welke?

Ja sowieso! Nu ik in een winkel werk is het natuurlijk wel belangrijk dat je een beetje weet wat er trending is en wat niet. Omdat ik zie wat er allemaal binnenkomt in de winkel kan ik altijd wel een beetje een beeld scheppen van wat er trendy is en wat niet. Vroeger was ik elke seconde van de dag bezig op met trends bezig op bijvoorbeeld Insta of Tiktok, maar nu ik heb geen social media meer waar ik alles tot op de voet kan volgen. Ik let wel op wat mijn vrienden en mijn favoriete artiesten dragen. Hierdoor word ik natuurlijk bewust of onbewust geinfluenced en krijg ik toch een beetje de trends op social media mee. Ik heb bijvoorbeeld nu allemaal voetbal shirtjes in me kast liggen, terwijl ik NIKS met voetbal heb. Tja.. dat komt door Blokecore. Of zo heb je ook nog Gorpcore. Dan zie ik er ineens uit als een bergbeklimmer terwijl ik alleen een fietstochtje van me werk naar huis ga maken. Dus ja, Trends volg ik zeker, daardoor blijf ik ook experimenteren met je stijl.

Welke stijl waardeer je?

Je kan echt elke kleding trend, aesthetic of -core hebben uitgespeeld. Maar wat ik echt vet vind om te zien is mensen die echt schijt hebben en gewoon alles dragen wat ze willen. Het kan de meest random outfit ever zijn, maar je moet het gewoon met confidence rocken! Bij dit geldt denk ik ook, het hoeft perse mooi te zijn, maar dat je gewoon iets probeert wat niemand anders doet is gewoon vet. Ik ben nu een beetje bias, omdat ik ook fan ben van deze personen… Maar een goed voorbeeld is bijvoorbeeld Gotu Jim of Joost Klein. Ik weet soms niet waar ik naar kijk, maar het klopt gewoon Oftwel…soms ziet het er niet uit, maar daardoor ziet hèt eruit!

Welk merk is je favoriet uit de SS24 collectie?

Ik denk dat het door mijn outfit niet echt te ontkennen is dat Jacker stiekem toch wel mijn favoriet is op dit moment. Ik kende het eerst helemaal niet maar voel helemaal de vibe van het merk en deze items krijgen zeker een plekje in mijn garderobe.